Shop Mobile More Submit  Join Login
1. If you can have any pet (living or not) what would it be~
Answer:Cat

2. How many styles of drawing do you have and what are they?

Answer: Digital art count?

3. What's your shoe size?

Answer: 9 1/2 sometimes 10

4. If you were trapped on a island what 4 things would you bring.

Answer Friends, food, laptop and internet

5. If it came down to survival of the fitest who of your friends would die first?

Answer: Me

6. Do you prefer fan art or orginal work?

Answer: fan art

7. What would you do if someone super glued everything to your desk? How would you get them back and tag who you think did it~
Answer: I would be mad, not sure and don't feel like tagging

8. What's your fav kind of pizza~
Answer: No cheese

9. If you had to live in another country that wasn't where you currently are, where would that be.

Answer Tie between GErmany and Russia

10. Are you still in school

Answer: Nope

11. I ran out of question, do you have a funny joke to put here instead?

Answer: Nope

12. What's your fav color (everyone's fav question)

Answer: Red

13. Rate these questions on a scale of -5 to 10
Answer:4
  • Listening to: Music
  • Reading: Stories
  • Watching: me typing
  • Playing: nothing
  • Eating: Idk stuff
  • Drinking: fruit punch
No comments have been added yet.

Add a Comment:
 
×

:iconrainbowrings: More from RainbowRings


More from DeviantArt



Details

Submitted on
September 19, 2016
Link
Thumb

Stats

Views
490 (1 today)
Favourites
1 (who?)
Comments
0
×